Tuesday, June 12, 2012

voor de (katten)liefhebbers: Maurice en de duif

Ik kwam uit de badkamer en hoorde Maurice nogal bizar janken. Ik dacht maar even een kijkje te gaan nemen. En nog 'n geluk, anders had ik dit gemist :-)

Maurice ziet iets op het terras.


'n Dikke duif zowaar, op het randje van het balkon!


Ola! De duif komt dichterbij!

En nog dichter!

Ik weet niet waarom, maar de duif besloot dat het welletjes was geweest.


En toen was 'em weg :-). 't Was natuurlijk wel grappig om te zien allemaal ...

Saturday, June 9, 2012

Bedankt Charlotte!

Ik won onlangs deze give away, en wat was ik blij toen ik vrijdag het pakje ontving (vooral omdat ik ook 'n minder plezant aangetekend schrijven had ontvangen, het pakje maakte m'n dag veel beter!).


Maar het pakje bevatte niet alleen de gewonnen knoopjes!Er zat ook 'n kaartje bij én 'n extra paar oorbellen, in m'n favoriete kleur! De verpakking was ook superschattig, met die uiltjes! Echt geweldig bedankt Charlotte!

Tuesday, June 5, 2012

oorringen / earrings

Ik kon het niet laten, toen ik die schone cabochons bij de Banier zag liggen :-). Nieuwe oorstekertjes!Mocht je in 'n paar geïnteresseerd zijn, laat me zeker iets weten!

Sunday, June 3, 2012

Vintage Veraco love

Ik hou van blauw. Dat is 'n understatement van jewelste als je mij 'n beetje kent. Toen ik deze in de Kringloopwinkel zag, heb ik mij moeten inhouden om er niet naartoe te lopen en 'n kreet van blijdschap te slaken. Schoon! Blauw! Vintage! 


Die Veraco/Duralex koffiekopjes (met bijhorende schotels) vind ik echt super. Ook al werden ze waarschijnlijk indertijd en masse geproduceerd, mij maakt het niet uit.

En ik vond ze blijkbaar sowieso al tof: ik had al drie kleine kopjes en 'n schaaltje op de kop getikt. Maar in mijn grote kopjes kan tenminste zonder enig probleem een Senseo-koffietje (de kleine kopjes zijn echt klein). 'n Schone toevoeging aan mijn servies :-)


Friday, June 1, 2012

Uitslag give away!

9 papiertjes (technically: post-itjes. Jaja, zelfs mensen die op de valreep wilden meedoen werden meegerekend ;-) ) in 'n kommetje ...Maurice was geïnteresseerd ...
Maar toch niet zooo geïnteresseerd om de onschuldige katerpoot te zijn.


Ik dacht: "Ocharme, 't is ook vrijdag voor dat beestje hé"...


Ik moest het dus zelf doen.

Spannend ...Proficiat Caren! Mail je me je gegevens door, zodat ik je pakketje op de post kan doen?
Ik vond het in ieder geval superleuk - ik ben echt blij dat ik iets kan weggeven en ik wil echt mijn nieuwe volgers bedanken dat ze meelezen, dat doet me echt veel plezier.

Op naar 'n volgende give away, binnenkort?
En om in schoonheid af te sluiten, 'n blooper :-). Soms heeft Maurice wat vampier-trekjes ...  Fijn week-end iedereen!